fbpx

5 x Festival kapsels

13-04-2018

Festival hier, festival daar. Het is weer zover: festival seizoen is aangebroken! Dit betekent lekker dansen, genieten van de zon, hippe festival outfits én amazing festival kapsels. Vlechten, knotten, glitters, veren en hoeden: alles mag. It’s time to get festival ready!

Het festival seizoen staat voor de deur dus bereid je alvast voor. Behalve een hip outfit is een festival kapsel minstens zo belangrijk! Wij zijn fan van de braided bun, maar je kunt ook uitpakken met glitters, veren of tijdelijke haarkleuring Colorista Washout van L’Oréal.

Inspiratie festival kapsels

Haarstijl 1: Space buns

Het is extra leuk voor festivals om de knotjes nog wat feestelijker te maken met glitter roots.

Pinterest

Haarstijl 2: Boxer Braids

Dit kapsel is perfect om lekker te dansen zonder dat je haren in je gezicht vliegen.

Pinterest

Haarstijl 3: Braided Bun

Braids en buns zijn een goede combi. Kan jij goed vlechten? Go all the way!

Pinterest

Haarstijl 4: Flower Crown

Houd jij meer van een girly festival look? Maak in dat geval je look compleet door een bloemenkrans in je haar te dragen. Wij adviseren om een dag van tevoren een echte bloemenkrans te laten maken voor het mooiste effect, maar je kan natuurlijk ook een krans kopen van nepbloemen die je meerdere malen kan dragen.

Pinterest

Haarstijl 5: Hair Piercings

Last but not least: hair piercings. Of je nu kiest voor space buns, boxer braids of een braided bun, haarpiercings zijn dé manier om je kapsel een instant upgrade te geven.

Pinterest