fbpx

5 x Haarvoornemens voor 2018

08-01-2018

Het is alweer 2018! Hét moment om het te hebben over onze haarvoornemens voor 2018. Want we willen natuurlijk allemaal nóg mooier, gezonder en stralender haar! Om je de goede richting op te sturen hebben we vijf goede voornemens op een rij gezet. 

1.Kies het juiste kapsel
Verschillende gezichtsvormen en haartypen vragen om een verschillende aanpak. Vraag altijd aan je kapper welk kapsel het beste past bij jouw gezichtsvorm en type haar.

2.Twijfel niet langer
Ben je al een tijdje aan het twijfelen over je haarkleur? Dan is dit het moment om de knoop door te hakken. Je hoeft niet meteen je haar paars te verven, maar met een paar subtiele highlights of lowlights creëer je een instant nieuwe look.

3. Zet de schaar er op tijd in
Om je haar sterk en gezond te houden moet je je haar regelmatig laten bijknippen. Het is belangrijk dat je hier niet te lang mee wacht. Maak meteen een nieuwe afspraak voor een knipbeurt!

4. Voed je haar
Om je haar te voeden en extra verzorging te geven, kun je een haarmasker toevoegen aan je haarverzorgingsroutine. In onze salons hebben we verschillende voedende haarmaskers, onder andere L’Oréal Serie Expert Nutrifier masker en L’Oréal Serie Expert Inforcer masker.

5.Bescherm je haar
Wanneer je warmte gebruikt om je haar in model te brengen, is het belangrijk om altijd een hittebeschermend product te gebruiken. Wij raden de aan. Deze werkt naast beschermend ook voedend voor het haar.

Lees blog: Kappersdroom dichterbij voor vluchtelingen