fbpx

Kleurrijke make-up looks met Pasen

12-04-2022

Met Pasen kun je uitpakken met kleurrijke looks, stem je paasmake-up af met je outfit en verbluf iedereen tijdens het paasontbijt. Laat ons jou inspireren en kies jouw twee favoriete looks voor aankomend paasweekend!

 

Koraal

Koraal is misschien wel de meest gewaagde kleur van alle roze tinten. Pak het subtiel aan met alleen een lipstick of ga helemaal voluit en breng de kleur ook aan op de ogen en wangen. Bij Salon Pompenburg in Rotterdam kun je ook terecht voor een nagelbehandeling, match je nagels met je make-up en kies uit de vele koraal tinten nagellak.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merry (@merry.laney)

Pastel kleuren

Met name pastel blauw is dé kleur voor jouw make-up look tijdens de paasdagen in 2022. Plaats de oogschaduw op het hele ooglid en de arcadeboog om een statement look te creëren. Houd je meer van andere pastel kleuren? Probeer dan pastel paars, groen of roze om op je paasbest te verschijnen aan de brunchtafel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beauty Studio (@beautystudio)

Glans

Haal de liquid highlighter maar tevoorschijn! Een glans over je make-up is al een hele tijd in en tijdens Pasen mag je hier nog een klein schepje bovenop doen. Ga voor een mooie glow en breng de highlighter aan op de jukbeenderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ?????? ♥ (@monika_mua)

Creatief met liners

Er zijn veel verschillende manieren om je eyeliner te doen, ga je voor een grafische liner look of gewoon voor de standaard, maar prachtige wing? Ruil je zwarte eyeliner in voor een witte, het geeft je ogen echt een boost.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M•A•C Biltmore (@macbiltmore)

Is make-up jouw grootste hobby en zou jij er je werk van willen maken? Kijk dan naar onze avondopleiding Visagie/Make-up Artist. Ook kun je tijdens de dagopleiding Haarstylist Allround kiezen voor het keuzevak Visagie, waar je ook een apart diploma voor ontvangt. Wil je meer informatie hierover ontvangen? Maak dan een afspraak met één van onze studieadviseurs.