fbpx

Materialenpakket Make-up Artist

Bij de visagie opleiding Make-up Artist wordt gebruik gemaakt van make-up en tools van het merk INGLOT. Dit is een wereldwijd beroemde merk dat 30 jaar geleden is opgericht. INGLOT is niet bang om uitdagingen aan te gaan en dat bewijzen ze ook. Zo is INGLOT aanwezig bij grote shows van modemerken zoals Kenzo en verschillende Fashion Weeks over heel de wereld. INGLOT verzorgd ook de make-up en tools bij bekende Broadway musicals zoals The Lion King en Mamma Mia.

Het is logisch dat veel bekende merken en organisaties deze producten willen gebruiken. INGLOT combineert namelijk wetenschap met intense en levendige kleuren waardoor er producten van geweldige kwaliteit ontstaan. Bovendien wordt er voortdurend op ontwikkeling gefocust en brengt het bedrijf indrukwekkend veel producten en kleuren uit.

Het INGLOT materialenpakket ( t.w.v. € 800,-) is samengesteld op basis van de opleiding en bevat o.a. lipgloss, foundation, oogpotlood, oogschaduw, sculpting powders, bronzing powders mascara, lipsticks een travel bag en veel meer.

Bel gratis 0900-8620 Vraag informatiegesprek aan