Visagie / Make-up Artist in 20 weken (oud 13-05-2020 17:38)

Maak kennis met de avondopleiding Make-up Artist:

  • Leer visageren als een professional!
  • Leer alle ins & outs van de visagie
  • 20 weken, 1 avond in de week
  • Maak van je hobby je werk
  • Sluit goed aan bij werk en gezin
  • Toelating zonder vooropleiding

Make-up Artist in 20 weken

Is visagie jouw passie? Wil je professionele technieken leren? Kies dan voor onze uitgebreide en creatieve opleiding tot Make-up Artist in 20 weken!

Al meer dan 65 jaar is de Nederlandse Kappersakademie het opleidingsinstituut voor het kappersvak in Nederland. Je krijgt les van professionele docenten in een moderne lesomgeving. Onze kapsalon is je leslokaal.

Een nieuwe carrière, flexibel vanuit huis kunnen werken of een eigen visagie-studio beginnen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden na het volgen van onze opleidingen. Maak je droom waar en pak deze unieke kans om iets te doen met je passie voor visagie.

De lessen zijn goed te combineren met werk en gezin. Onder begeleiding van ervaren docenten volg je één avond in de week les van 19:00 uur tot 22:00 uur.

Lesprogramma Make-up Artist Visagie

Tijdens de eerste les krijg je een uitgebreid materialenpakket (inclusief kwasten-set) van het merk INGLOT. Zo kun je meteen aan de slag. Ook krijg je toegang tot onze unieke online lesomgeving, waar je uitgebreide uitleg over vaktechniek en je lessen vindt. Handig voor thuis, als je alles nog eens wilt nalezen. Of als je je wilt voorbereiden op de volgende les.Het lesprogramma van de Make-up Artist duurt 20 weken, verspreid over 5 maanden (afhankelijk van de vakanties). Wij garanderen dat er van onze kant geen lesuitval is.

LESONDERDELEN
De volgende lesonderdelen komen tijdens de opleiding aan bod: adviesgesprek – materiaal – skin Care – faces – colors – shape – brows & lashes  – natural look 20/40 – natural look 50+ – glasses – brides – Asian & dark skin – men – Hollywood/gala make-up – smokey eyes – catwalk make-up – trends – workshops.     

De opleiding is praktijkgericht. Tijdens de lessen werk je op modellen. Een vriendin, collega of buurvrouw: iedereen mag mee als model. De behandelingskosten zijn bij het lesgeld inbegrepen.

DIPLOMA
De laatste twee weken van je opleiding vinden praktijkexamens plaats. Wanneer je de examens hebt behaald, ontvang je het diploma Make-up Artist van de Nederlandse Kappersakademie.

Vervolgopleidingen?

Wil je na deze Masterclass nog meer leren van het kappersvak? Kies dan voor onze uitgebreide kappersopleiding tot Hairstylist in 40 weken. Een andere interessante uitbreiding van je kennis binnen de uiterlijke verzorging is de opleiding Masterclass Vlechten &  Opsteken.

Als je binnen één jaar na het afronden van je opleiding Make-up Artist start met één van onze vervolgopleidingen ontvang je een korting van €100,- per vervolgopleiding.

VERSNELLEN?
Zijn je ambities groot en vind je één avond in de week niet voldoende? De opleiding tot Make-up Artist in 20 weken, is ook goed te combineren met de opleiding tot Hairstylist in 40 weken. Ook is het mogelijk om deze opleiding(en) te combineren met de opleiding Masterclass Vlechten & Opsteken in 20 weken.

Als je ervoor kiest om je opleiding Make-up Artist te combineren met één van bovengenoemde opleidingen, dan ontvang je ook de korting van €100,- per vervolgopleiding.

Tarieven

Het lesgeld voor de Masterclass Make-up Artist 20 weken is vanaf €1.700,-. Dit is inclusief materialenpakket t.w.v. €800,-. Je kan het lesgeld ook in termijnen betalen. Klik op tarieven voor een volledig overzicht van prijzen en de betaalmogelijkheden.

Bekijk hier het volledige Inglot materialenpakket.

TOELATINGSEISEN
Het is belangrijk om de Nederlands taal te verstaan en te spreken om de uitleg goed te kunnen begrijpen (niveau A2). De minimumleeftijd voor de avondopleiding is 18 jaar. Ben je jonger dan 18 jaar? Kijk dan bij ons onderwijsaanbod voor mbo-dagopleidingen.

Startmomenten

Startdatum Vestiging Beschikbaarheid
wo 4 nov 2020 Rotterdam Mariniersweg Voldoende plaatsen beschikbaar
wo 9 sep 2020 Den Haag (Rijswijk) Voldoende plaatsen beschikbaar
ma 5 okt 2020 Amsterdam Voldoende plaatsen beschikbaar
di 17 nov 2020 Amersfoort Voldoende plaatsen beschikbaar
Bekijk tarieven Vraag informatiegesprek aan

Brochure aanvragen?

Vraag onze gratis brochure aan voor meer informatie en inspiratie.

Vraag brochure aan

Impressie Make-up Artist opleiding