Kappersopleiding nabij Utrecht

Het volgen van een opleiding bij de Nederlandse Kappersakademie is niet alleen hartstikke leuk, onze kappersschool staat ook nog eens goed aangeschreven. Wil jij graag in Utrecht (blijven) wonen, maar toch een goede kappersopleiding volgen? Dan is onze kappersopleiding in Amersfoort ideaal voor jou! Binnen minder dan een kwartier sta je met de trein vanaf Utrecht CS in Amersfoort. Onze vestiging ligt op een steenworp afstand van het gezellige centrum en bevindt zich op maar 10 minuten lopen van het NS-station. Zo haal je het maximale uit Utrecht als (studenten)stad én uit je opleiding tot kapper of haarstylist!

 

Waarom je voor de NKA kiest?
De kappersopleidingen van de Nederlandse Kappersakademie onderscheiden zich onder andere door:

 

  • Hét erkende kappersopleidingsinstituut in de buurt van Utrecht
  • Je leert het vak voornamelijk door in de praktijk te oefenen
  • Ervaren vakdocenten helpen je het beste uit jezelf te halen
  • Goed bereikbaar met het OV
  • Nooit lesuitval

Hoe zien de kappersopleidingen er uit?
Bij de Nederlandse Kappersakademie kun je zowel dag- als avondopleidingen volgen. Bij de dagopleiding ga je 5 dagen per week naar school en word je binnen 2 jaar opgeleid tot Allround Kapper MBO niveau 3. Bij de avondopleiding word je in 40 lesweken opgeleid in de basis van het dameskappersvak. Wil je ook het herenvak leren? Stroom dan door naar de opleiding tot Hairstylist II.

Ben je geïnteresseerd in één van onze kappersopleidingen nabij Utrecht?
Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar onze kappersopleidingen? Dan is het mogelijk een kijkje te komen nemen op onze school! Neem het openbaar vervoer en ervaar zelf ook meteen het gemak waarmee je vanuit Utrecht onze kappersopleiding bereikt.


Neem vrijblijvend contact op met onze opleidingsadviseurs via 0900-8620 of info@kappersakademie.nl. Wij geven je graag advies of een rondleiding en beantwoorden uiteraard al je vragen! 

 

Nederlandse Kappersakademie Amersfoort
Prinses Julianaplein 6
3817 CS Amersfoort