Kappersopleiding Rotterdam

Tijdens de kappersopleiding leer je alle kneepjes van het kappersvak voor zowel dames als heren. Bovendien vinden we het ook belangrijk dat je je commerciële talenten ontwikkelt zodat je niet alleen vaktechnisch een goede kapper wordt, maar dat je ook jezelf staande weet te houden in een concurrerende markt.

Wat kenmerkt onze kappersopleidingen?

  • Rotterdamse aanpakmentaliteit
  • Onderwijs gericht op de praktijk
  • Deskundige docenten met passie voor het vak
  • Geen lesuitval
  • Uitstekend bereikbaar met het OV en eigen vervoer

Dagopleiding 
Je begint je kappersopleiding Rotterdam op de Mariniersweg. Vanaf het tweede jaar van de dagopleiding kun je je via het keuzevak “Ondernemen” specialiseren. Je volgt de rest van je opleiding dan op onze speciale vestiging Rotterdam Pompenburg. Hier leer je naast tal van specialistische behandelingen ook alle facetten van het ondernemerschap, zowel in de praktijk als theorie. Daarbij mag je als één van de weinige kappersscholen met het luxueuze merk Kérastase werken. 

Avondopleiding 
De avondopleiding volg je op de hoofdvestiging van onze kappersschool aan de Mariniersweg. In maar liefst 40 lessen rond je de opleiding Hairstylist I af en krijg je de mogelijkheid om door te stromen naar de kappersopleiding Hairstylist II.  

Goed bereikbaar!
Van onze 5 vestigingen zitten er maar liefst 2 in Rotterdam: Onze hoofdvestiging aan de Mariniersweg en onze ondernemersopleiding aan Pompenburg. Beide vestigingen bevinden zich dus op steenworp van elkaar in hartje Rotterdam.

Nieuwsgierig geworden naar onze kappersopleiding in Rotterdam?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0900-8620 of info@kappersakademie.nl. In een persoonlijk gesprek nemen we je wensen en verwachtingen graag met je door en bekijken we welke kappersopleiding het beste bij jou past! 

Bekijk hieronder een overzicht van onze kappersopleidingen per plaats:
Kappersopleiding Den Haag

Kappersopleiding Amsterdam

Kappersopleiding Amersfoort

Nederlandse Kappersakademie Rotterdam
Mariniersweg 149
3011 NK Rotterdam