Kappersopleiding Den Haag

De Nederlandse Kappersakademie is het eerste en grootste opleidingsinstituut voor kappers in Europa. Op weg naar je certificaat of diploma werk je in onze salons met moderne apparatuur en professionele kappersproducten. Daarnaast helpen wij je met het ontwikkelen van je sociale en commerciële vaardigheden.

Wat maakt onze kappersopleiding in Den Haag – Rijswijk nu zo bijzonder?

  • Veel aandacht voor de praktijk
  • Ervaren en deskundige docenten 
  • Geen lesuitval
  • Op 5 minuten loopafstand van treinstation Rijswijk
  • Ook vanuit Delft en Zoetermeer goed bereikbaar

Dagopleiding Rijswijk (Den Haag)
De dagopleiding kapper is een MBO niveau 3 opleiding van 2 jaar. Dit is een fulltime opleiding waarbij je 5 dagen per week naar school gaat. 90% Van die tijd besteden we aan praktijkonderwijs (salonervaring), en maar 10% aan theorie. Mocht je in het eerste jaar merken dat je een geboren ondernemer bent, dan kun je je daar in het tweede jaar verder in specialiseren.

Avondopleiding Rijswijk (Den Haag)
Tijdens deze kappersopleiding leer je in een kort tijdsbestek op een praktische manier alle ins en outs van het kappersvak. Het avondonderwijs is zo georganiseerd dat je één avond in de week les hebt (tussen de maandag en de donderdag). Op deze manier is deze kappersopleiding handig te combineren met je baan of gezin. In de opleiding Hairstylist I leer je de basis van het dameskappersvak. In de vervolgopleiding Hairstylist II volgt een uitbreiding van het damesvak en leer je ook het volledige herenvak.

Goed bereikbaar!
Voorheen zat onze kappersopleiding in Den Haag, maar sinds 2015 hebben we intrek genomen in het mooie nieuwe pand aan de Steenvoordelaan 267 te Rijswijk. Deze vestiging zit recht tegenover het bekende winkelcentrum “In de Boogaard”.

Ben je geïnteresseerd in één van onze kappersopleidingen in Den Haag?
Wil je meer weten over onze kappersschool in Den Haag (Rijswijk)? Neem dan contact met ons op via 0900-8620 of info@kappersakademie.nl. In een persoonlijk gesprek nemen we je wensen en verwachtingen graag met je door om te bekijken welke van onze kappersopleidingen het beste bij jou past! 

Bekijk hieronder een overzicht van onze kappersopleidingen per plaats:
Kappersopleiding Amsterdam
Kappersopleiding Rotterdam

Kappersopleiding Amersfoort

Nederlandse Kappersakademie Den Haag/Rijswijk 
Steenvoordelaan 267
2284 CM Rijswijk