Kappersopleiding Amersfoort

Waarmee onderscheiden onze kappersopleidingen in Amersfoort zich?

  • Je leert het vak in de praktijk
  • Mooie salons met de modernste apparatuur
  • Lesuitval komt nooit voor
  • Aandacht voor vaktechnische én commerciële vaardigheden
  • Gedreven vakdocenten die het beste uit hun studenten willen halen
  • Centraal gelegen, dus goed bereikbaar met het ov

Dagopleiding Amersfoort
Op onze dagopleiding word je binnen 2 jaar opgeleid tot Allround kapper. Je sluit de opleiding af met het diploma Allround kapper MBO niveau 3. Onze dagopleiding Amersfoort is een bol-opleiding waarbij je voltijd, dus 5 dagen per week, naar school gaat. Les krijg je in onze grote kapsalon. De nadruk bij onze dagopleidingen tot Allround kapper ligt dan ook op de praktijk, waardoor je 90% van je lestijd besteedt aan praktijklessen en slechts 10% aan theorie. 

Ben je ondernemer in de dop? Dan is het mogelijk tijdens de tweejarige opleiding tot Allround kapper je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen middels onze Ondernemersopleiding.

Avondopleiding Amersfoort
Ben je 21 jaar of ouder maar heb je altijd al het kappersvak willen leren? Dan is onze avondopleiding een geschikte manier om een opleiding tot kapper te volgen. In 40 lesweken word je in één avond in de week het kappersvak in de praktijk geleerd. Het voordeel hiervan is dat de opleiding perfect te combineren is met zowel je huidige baan als privéleven. Je begint bij de avondopleiding Hairstylist I, waar je je de basis van dameskappersvak eigen maakt. Daarna is er mogelijkheid tot uitbreiding van je kennis van het kappersvak via de avondopleiding Hairstylist II, waarbij je naast een verdieping van het damesvak ook het volledige herenvak zal leren.

Goed bereikbaar!
In Amersfoort bieden wij dag- en avondopleidingen aan. De vestiging is op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Amersfoort en bevindt zich op ongeveer 10 minuten lopen van het NS-station (Amersfoort).  

Ben je geïnteresseerd in één van onze kappersopleidingen in Amersfoort?
Misschien ben je na het lezen van deze informatie wel nieuwsgierig geworden naar onze kappersopleiding in Amersfoort. Dan is het mogelijk een kijkje te komen nemen! Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 0900-8620 of info@kappersakademie.nl. Wij geven je graag een rondleiding en beantwoorden uiteraard alle vragen die je hebt! 

Bekijk hieronder een overzicht van onze kappersopleidingen per plaats:
Kappersopleiding Amsterdam
Kappersopleiding Den Haag
Kappersopleiding Rotterdam

Nederlandse Kappersakademie Amersfoort
Prinses Julianaplein 6
3817 CS Amersfoort