fbpx

Winnaar diploma-uitreiking 2018: June!

16-10-2018

De resultaten van de diploma uitreiking waren fantastisch. Vol trots aanschouwden de studenten samen met familie en vrienden hun creaties op de catwalk. Uit alle creaties is er eentje tot winnaar bekroond. Op kapsel, make-up, outfit en concept scoorde June van der Meide de hoogste punten!

June heeft altijd al een passie gehad voor haar en ze is er ook áltijd mee bezig. Daarom besloot ze een kappersopleiding te volgen aan de Nederlandse Kappersakademie. Haar zus heeft ook met veel plezier een opleiding aan de NKA gevolgd. Dit gaf haar het laatste duwtje dat ze nodig had. Voor studenten die met de opleiding willen beginnen of die net begonnen zijn geeft June als tip mee: “Begin op tijd met het zoeken naar modellen, want dan kom je daar later niet mee in de problemen”.

Winnaar diploma-uitreiking

In de eindopdracht van June zat enorm veel werk en dat was ook te zien. Toen we haar vroegen hoe ze op haar idee kwam vertelde June het volgende: “De krullen had ik al eerder bij m’n zus gemaakt en samen bedachten we om de krullen te touperen. Ik had al ongeveer in m’n hoofd wat ik met de jurk wilde, maar daar kreeg ik ook hulp bij van familie. De make-up heb ik een beetje last minute bedacht.”

Toen het moment eindelijk gekomen was en de winnaar bekend werd gemaakt in de Maassilo, was June compleet in shock. “Ik kon echt niet geloven dat ik gewonnen had. Ik dacht dat ik misschien nog wel op de derde plek zou eindigen. Ik was én ben enorm blij met het winnen van de visagie opleiding!”

Plannen na de studie

Momenteel werkt June in een kapsalon en ze heeft het daar ontzettend naar haar zin. Ze hoopt binnenkort nog een wimper cursus te volgen. De door haar gewonnen opleiding voor make-up artist komt dan goed van pas. Tijdens de visagie opleiding tot make-up artsit hoopt ze te leren hoe je verschillende make-up looks creëert en hoe je de juiste soort foundation met een huidskleur matcht. Wij wensen haar in ieder geval veel succes met haar visagie opleiding en verdere carrière!