fbpx

Veranderen van mbo-opleiding? Overweeg het kappersvak!

06-12-2022

Heb je de verkeerde opleiding gekozen en wil je switchen van mbo-opleiding? Oriënteer je dan goed op een nieuwe opleiding om erachter te kijken wat beter bij je past. Misschien is het kappersvak wel iets voor jou. Bij de Nederlandse Kappersakademie kun je op twee verschillende momenten in het jaar starten met een kappersopleiding naar keuze.

Ben jij geknipt voor het kappersvak?
Hou je ervan om creatief bezig te zijn en met je handen te werken? Word je blij van afwisseling, gezelligheid en mensen mooier maken? Droom je ervan om een (eigen) salon te runnen, achter de schermen te werken of de wereld al knippend over te reizen? Kies dan voor het kappersvak!

Veranderen van opleiding na 1 september
Bij de Nederlandse Kappersakademie kun je op twee verschillende momenten in het jaar starten met een opleiding. We hebben een instroommoment op 1 september én 1 maart. Wil je na 1 september veranderen van opleiding? Geen probleem, dan kun je bij ons gewoon instromen op 1 maart. Zo hoef je niet nog een aantal maanden te wachten voordat je aan je nieuwe opleiding kunt beginnen.

Waarom kiezen voor de Nederlandse Kappersakademie?
Al meer dan 70 jaar is de Nederlandse Kappersakademie hét erkende opleidingsinstituut voor het kappersvak in Nederland. Wij geloven dat je het vak alleen kunt leren in de praktijk. Daarom hebben onze vijf academies een eigen kapsalon waar echte klanten komen. Hier word je onder begeleiding van professionele en betrokken docenten opgeleid voor het kappersvak. Je hoeft daarom geen stageplek te zoeken om van start te kunnen gaan met je opleiding.

Klik hier voor meer informatie over alle opleidingen van de Nederlandse Kappersakademie. Of plan direct een kennismakingsgesprek met een van onze studieadviseurs.