fbpx

Tips tegen statisch haar!

18-11-2021

Iedereen heeft er wel eens last van, statisch haar. Het komt in de winter nog veel meer voor dan in de zomer, dit komt bijvoorbeeld door de kleding die wij dragen in de winter, het komt ook door de luchtvochtigheid die lager is in de winter dan in de zomer. Maar wat doe je tegen statisch haar? 

Hydraterende shampoo en conditioner

Probeer ongeveer 2 wasbeurten in de week te hebben. Daarnaast is het belangrijk om een hydraterende shampoo en conditioner te gebruiken, zoals de Nutrive lijn van Kérastase of de Infrocer lijn van L’Oreal Professionel. Door het regelmatig gebruiken van een voedend haarmasker zal jouw haar gezond de winter doorkomen!

De juiste borstel

Een plastic borstel wil je vermijden! Je kan in het najaar het best kiezen voor een borstel met natuurlijke haren. De haren nemen dan alle elektrische deeltjes op en zorgen ervoor dat je lokken mooi glad blijven.

Anti Frizz producten

Anti Frizz producten zijn stylings producten speciaal gemaakt voor pluizig en statisch haar. Door hier een beetje van aan te brengen zie je al erg snel verschil. Gebruik bijvoorbeeld de L’Oreal Professionel Tecni Art Anti Frizz spray. Wil je meer weten over de Anti Frizz Spray van L’Oreal Professionel? Bekijk dan deze tiktok!

Kijk op de webshop of bezoek één van onze salons voor alle producten die jouw haar nodig heeft dit najaar.