fbpx

Student Soufyan vertelt Funx over Het Rotterdam Project

20-12-2018

Afgelopen dinsdag is de laatste uitzending van Het Rotterdam Project uitgezonden op tv. Daar was de voortgang van student Soufyan te zien bij de Nederlandse Kappersakademie en namen Beau en Soufyan afscheid van elkaar. Tijdens een interview met FunX vertelt hij het een en ander over het programma. 

Vorige week werd Soufyan door FunX opgebeld met een aantal vragen. Zo werd er een opmerking gemaakt dat mensen voor de camera altijd goed geholpen worden, maar het niet altijd duidelijk is of dit achter de schermen ook gebeurt. Soufyan geeft toe dat hij in het begin ook sceptisch was over het programma. Uiteindelijk werd het tegendeel bewezen. Hij werd zeer goed geholpen, zelfs nadat de camera’s uit waren. Ook doet hij een boekje open over zijn situatie en vertelt hij dat toen hij het ouderlijke huis verliet, alles een beetje mis ging, maar dat dit iedereen kan overkomen.

Interview met Funx

Op de vraag of alles nu goed gaat met zijn kappersopleiding, vertelt Soufyan vol trots dat het heel goed gaat. Hij doet hard zijn best om zijn droom uit te laten komen en dankzij Het Rotterdam Project gaat dit ook een stuk makkelijker. Soufyan is Beau en zijn team heel erg dankbaar voor alle hulp. Het Rotterdam Project is een hele positieve ervaring voor hem geweest, waardoor hij zelf ook meer uit zijn schulp gekropen is. Luister hier naar het interview (begin interview: 1:06:35).

Emotioneel afscheid

Tijdens de laatste aflevering van Het Rotterdam Project kreeg Soufyan de eer om Beau’s haar te knippen waarvan het eindresultaat er prachtig uitzag. We zagen ook hoe Beau emotioneel afscheid nam van Soufyan. Bekijk dat bijzondere moment hier terug.