fbpx

Professionals leren van topkapper Hedwich Vigelandzoon

14-01-2019

Woensdagavond bezocht topkapper Hedwich Vigelandzoon de Nederlandse Kappersakademie in Rotterdam om een gastcollege voor onze docenten te verzorgen.

Zelfontwikkeling

Ook de docenten van de Nederlandse Kappersakademie zijn continu bezig met hun ontwikkeling. Zo verbeteren ze oude technieken en beoefenen ze nieuwe technieken. Dit zorgt er voor dat de zij de studenten de beste ondersteuning kunnen bieden en hen ook de nieuwe technieken kunnen leren.

Indrukwekkende carrière

Hedwich begon de college met een korte presentatie over zichzelf. Zo vertelde hij dat hij zelf ook bij de Nederlandse Kappersakademie heeft gestudeerd. Na zijn opleiding heeft Hedwich een aantal geweldige dingen mogen doen. Zo heeft hij kapsels gecreëerd bij beroemdheden zoals Nikkie Plessen, Glennis Grace, Anna Nooshin en nog veel meer nationale en internationale beroemdheden. Hedwich werkt tijdens internationale shows ook backstage en voorziet modellen van de gaafste kapsels. Daarnaast run hij samen met zijn zakenpartner een salon genaamd: Grand Salon, gevestigd aan de Wijnkade in Rotterdam. Hij is hier voornamelijk bezig met de PR werkzaamheden van de salon.

Tijdens zijn bezoek, demonstreerde Hedwich meerdere föhntechnieken voor zowel kort als lang haar. Ook liet hij zien welke producten hij zelf graag gebruikt en gaf hij nog een aantal handige tips mee. Onze docenten hingen aan Hedwich’s lippen en waren aan het eind van zijn gastcollege enthousiast om de technieken van Hedwich zelf toe te gaan passen. Wil je meer weten over Hedwich Vigelandzoon? Volg hem dan op Facebook en Instagram.