fbpx

Neem deel aan de Instagram training van Barber Birdman

01-04-2020

We zitten al een aantal dagen verplicht thuis. Dat kan voor aardig wat verveling zorgen. Wil je je barbier vaardigheden graag verbeteren? Dan kan dat gewoon vanuit huis. Op vrijdag 3 april 2020 geeft Barber Birdman een online Instagram training. En daar kun je gemakkelijk deel van uitmaken.

Barber Birdman

Barber Birdman, oftewel Boudewijn Jurriaans, is een bekende barber in heel Europa en een internationale Redken artiest. Daarnaast heeft hij een eigen barbershop in Nederland. Boudewijn is gespecialiseerd in klassieke herenkapsels. Daarom heeft hij zijn eigen educatieve programma’s gecreëerd die geschikt zijn voor iedere barber en haarstylist. Hier focust hij zich op duidelijke demonstraties van technieken die studenten kunnen gebruiken om moderne kapsels te creëren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door INTERNATIONAL BARBER EDUCATOR (@barberbirdman) op

Leswijze

Zijn unieke leswijze heeft hij gedemonstreerd op evenementen zoals Premiere Orlando, Festival Barber en Barbersociety Live. Daarnaast was hij ook genomineerd voor een Coiffure Award.

Boudewijn vindt dat herenkapsels makkelijk te creëren moeten zijn, lang mooi moeten blijven en voor de klant makkelijk te onderhouden moet zijn. Door moderne kniptechnieken te combineren met klassieke herenkapsels, heeft hij een manier gevonden om dat waar te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door INTERNATIONAL BARBER EDUCATOR (@barberbirdman) op

Live Instagram training

Op vrijdag 3 april 2020 geeft Barber Birdman een Instagram training. Deze vindt plaats om 14:00 uur. Hier demonstreert hij de nieuwste barber trends. Wil je hier graag aan deelnemen? Volg Redken Nederland Tribe op instagram en neem deel aan de live training op vrijdag.