fbpx

Make-up trends 2019

07-01-2019

In 2018 waren er een aantal te gekke make-up trends. Denk aan: matte en metallic lipsticks, underliner en brushed up wenkbrauwen. Welke make-up trends gaan we terugzien in 2019?

Dit jaar spot je zowel subtiele als minder subtiele make-up looks. De focus wordt vooral gelegd op de ogen en lippen. Zo worden felgekleurde oogschaduwen je-van-het, denk aan rood, blauw, oranje en geel. In 2019 wordt de gouden smokey eye hot (dus niet alleen leuk voor tijdens de feestdagen). De glossy lip is terug van weggeweest! Daarnaast blijven de matte metallic lippen ook populair in 2019.

Make-up trend: strobing

We laten de contour palette achterwege en focussen dit jaar op glans! Dus … investeer in een goede highlighter, want strobing is back! Daarnaast wordt minimalistische make-up een grote hit, wat betekent dat er zo weinig mogelijk make-up gebruikt wordt en er vaker voor natural looks wordt gekozen.

Tijdens de make-up artist opleiding leer je alles over de nieuwste make-up trends en hoe je deze kunt aanbrengen. Lijkt het je leuk om hier meer over te leren? Meld je dan aan voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Inspiratie make-up trends 2019

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ROXETTE ARISA HOWE (@roxettearisa) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha Coles (@samanthacolesart) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Khaleesi ? (@mirandahedman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maybelline New York (@maybelline) op