fbpx

Haircrush: Natural Curls

11-05-2018

Girls met natural curls zijn lucky! Krullen zijn romantisch en stijlvol tegelijk, maar krullen hebben ook extra aandacht nodig als het gaat om verzorging en styling.

Natural curls komen voor in alle soorten en maten. Misschien heb je wilde ontembare krullen of juist zachte krullen die altijd goed zitten. Hoe dan ook, de verzorging en styling van je haar is belangrijk.

Bij krullen is het belangrijk dat je een goede knipbehandeling krijgt. Krullend haar knippen is echt een kunst! Het is ook belangrijk dat je je haar met de juiste producten behandeld, zoals keratine shampoo’s, conditioners, en crèmes die speciaal ontwikkeld zijn voor krullend haar.

Keuzevak Mixed & Black hair

Je kunt bij de Nederlandse Kappersakademie meer leren over Mixed en Black hair. Tijdens de kappersopleiding leer je alle facetten van het Europees haar. Maar bij dit keuzevak word je ook bekwaam in het knippen van zowel mixed als black hair.

Figuren scheren, kleuren en ontkleuren, relaxen en curly. Het komt allemaal aan bod! Meer weten? Kies de gewenste opleiding: MBO 4 Allround Kapper + Salonmanager in twee jaar (BOL) of MBO 4 Salonmanager in één jaar (BBL).

Inspiratie natural curls

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest