fbpx

Haarvoornemens voor 2019

27-12-2018

2018 is bijna op z’n einde. Velen zijn bezig met goede voornemens bedenken voor 2019: meer sporten, minder vlees eten, meer quality time doorbrengen met familie en vrienden, etc. Maar wat dacht je van een nieuw, fris kapsel? Dit zijn jouw haarvoornemens voor 2019! 

1. Gebruik de juiste haarborstels en elastieken
We hebben het dit jaar al een keer eerder gezegd. Het gebruiken van de juiste haarelastieken en borstels is enorm belangrijk. Doe je research voordat je zomaar wat elastieken en borstels koopt.  Zo voorkom je namelijk de meeste schade aan je haar en houd je je het gezond en mooi. Je haar blij = jij blij.

Pinterest

2. Probeer iets nieuws/ wees niet bang om te experimenteren
Zit je al een lange tijd na te denken over een nieuw kapsel? Misschien wil je dit jaar rocken met een korte coupe of misschien wil je wel een hele andere haarkleur. The time is now. Stel dit niet langer uit en ga er gewoon voor! Je haar groeit heus wel terug en je haar kun je altijd weer verven. Misschien verras je jezelf wel en vind je je nieuwe look juist heel leuk.

Pinterest

3. Verzorg je haar met de juiste producten voor jouw haartype
En ook dit hebben we al een aantal keer eerder vermeld. Er zijn verschillende haartypen en dat betekent dus dat er verschillende producten geschikt zijn voor jouw haar. Zorg ervoor dat je de juiste producten uitkiest en niet zomaar een product dat niets doet voor je haar. Heb je krullend haar? Kies dan een product die dit verzorgd, heb je beschadigd haar, kies dan een product die dit repareert.

4. Stop met hete tools gebruiken zonder bescherming
Geef het maar eerlijk toe: je gebruikt waarschijnlijk elke dag hete tools op je haar. Als je dit zonder een heat protection spray of serum doet, heeft dit negatieve gevolgen voor je haar. Een heat protection spray zorgt er namelijk voor dat je hoofdhuid gehydrateerd blijft en je lokken niet beschadigd worden. Investeer dus gewoon in een goede spray of serum, you’ll thank us later.

5. Eet je weg naar gezond haar
Gezonde voeding is misschien goed voor de lijn maar ook je haar profiteert hiervan. Denk aan groenten, fruit, vis en vlees. Hier zitten heel veel ijzer, vitaminen, calcium, zink en proteïnen in wat goed is voor je hoofdhuid en haar. Goodbye candy, hello veggies!

Pinterest