fbpx

Haartrends lente 2022

21-03-2022

Ben jij benieuwd welke haartrends we veel terug gaan zien in de lente van dit jaar? Wij hebben de leukste trends op een rijtje gezet.

 

Lang, langer, langst

Laat de schaar echter niet achterwegen, je punten bijhouden is nog steeds heel belangrijk om het haar gezond te houden! Lange lokken worden een echte trend in 2022. De L’Oreal professional Pro Longer lijn zorgt voor langere lokken en verzorgt ze intens!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian)

(Nonchalante) vlechten

Lukt het jou niet om je haar netjes en strak te vlechten? Geen zorgen, deze lente gaan we veel simpele, nonchalante vlechten zien! De vlechten hoeven alles behalve perfect te zijn, je kunt ze bijvoorbeeld een beetje losser maken met je vingers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jasmin Gubler (@hairby_jasmingubler)

De pony

Ook de pony gaan we veel terugzien dit jaar. Het was afgelopen jaren al razend populair en dit jaar stopt het ook niet. De populairste haartrend onder de pony’s? De curtain bangs!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya)

De lage knot/staart

De lage knot/ staart is ook dit jaar weer razend populair. Online vind je allemaal superleuke tutorials om je lage knot/staart toch nog wat spannender te maken. Bekijk bijvoorbeeld onze tiktok.

De bob

De bob blijft een echte trend dit jaar. We gaan wel een andere soort bob zien, namelijk de De boy bob is een stuk korter en daarom ook een stuk spannender dan de normale bob. Durf jij het aan?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @mathilda.gvarliani

 

Wat wordt jouw lente coupe? Maak een afspraak bij de salon bij jou in de buurt!