fbpx

Haartrend: Retro Flip Ponytail

14-09-2020

Een hoge staart is makkelijk te maken en staat netjes. Je hebt eindeloos veel mogelijkheden met een hoge staart. Een trend die we nu veel voorbij zien komen is de retro flip ponytail. Dit kapsel is geïnspireerd uit de jaren 60 en is perfect voor mensen met haar tot op de schouders. De bovenkant van het haar wordt glad gemaakt en vastgezet met een elastiek. Doordat het uiteinde van de staart naar buiten draait krijgt het een speelse look met veel volume.

Er zijn verschillende varianten van de ponytail. Zo kun je ervoor kiezen om accessoires toe te voegen zoals een elastiek of haarband of de voorste plukjes van je haar los te laten hangen. Om inspiratie op te doen van deze haartrend hebben wij de mooiste creaties van de retro flip ponytail op een rijtje gezet.

Tijdens de Masterclass Vlechten & Opsteken leer je o.a. het maken van verschillende vlechten en staarten. Wil jij ook leren vlechten en opsteken als een professional? Vraag een informatiegesprek aan met een van onze studieadviseurs.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kathleen (@kathleen_hair) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door justine marjan (@justinemarjan) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Founder/Hairstylist/DogMom (@jenatkinhair) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chris Appleton (@chrisappleton1) op


Flip-in

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Danielle Priano (@daniellepriano) op


Ben je niet zo’n fan van de uiteinden naar buiten? Dan kun je er ook voor kiezen om de uiteinden naar binnen te krullen. Dit maakt de look minder opvallend.