fbpx

Haartrend: Foilyage

03-05-2021

Als je van highlights en balayage houdt, dan zit je goed met de nieuwe haartrend foilyage. Deze haartrend is een combinatie van deze twee verftechnieken en zorgt voor een mooie, maar natuurlijke look. Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van folies, waardoor er een levendig en intenser effect ontstaat. De foilyage techniek creëert highlights die niet meteen bij de aanzet beginnen, maar juist richting de punten wat lichter en feller worden.  Het resultaat mag er dan ook zeker wezen! Met deze nieuwe haartrend loop je er goed bij deze zomer.

Doordat de folies hitte vasthouden, zorgt dit ervoor dat het haar sterker zal oplichten. Er wordt daarnaast ook preciezer gewerkt met het inzetten van folies. Doordat het een natuurlijke techniek is, krijg je niet zo snel last van uitgroei en dat is natuurlijk een groot pluspunt. Het wordt eigenlijk alleen maar mooier naarmate de tijd verstrijkt.

Deze haartrend is geschikt voor jong en oud en kan op iedere haarstructuur worden toegepast. Het maakt niet uit of je nu krullen hebt of stijl haar hebt, foilyage zal zeker mooi staan. Het is echter wel belangrijk dat er rekening mee wordt gehouden dat de haarlengte minimaal schouderlengte moet hebben.

Zie hieronder een paar mooie inspirerende haarlooks die te maken hebben met deze nieuwe trend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alessandra Steinherr (@alexsteinherr)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AOC Salon (@aocsalon)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantea Hermetz (@hair_by_chantea)

Wil jij ook verschillende kleurtechnieken leren? Vraag een informatiegesprek aan voor de masterclass Cut & Colour in 25 weken en leer kleuren als een professional! In deze masterclass leer je uitgebreide kleurtechnieken zoals o.a. baby lights, high & low lights, balayage, roodkleuringen en specialistische blond kleuringen. Tijdens de masterclass kijken we naar de ontwikkelingen en trends op het gebied van haar en make-up. Ideaal voor als je het vak goed wil leren!

 

French Balayage actie!

Ook leuk: L’Oréal Paris heeft een lopende actie waarbij je 5,00 euro cashback krijgt bij een French Balayage behandeling. Houd het in de gaten op Instagram en Facebook en zodra je de actie voorbij ziet komen, klik dan snel op de voucher zodat je gebruik kan maken van de cashback actie.