fbpx

Haarinspiratie: The Oscars

28-02-2019

De Oscars zijn weer uitgereikt! Iedereen is benieuwd wie er met welke award vandoor ging. Maar …. wij zijn vooral benieuwd naar de kapsels van alle celebs! Aan haarinspiratie in ieder geval geen gebrek bij de Oscars. 

Bij award shows zoals de Oscars, de Golden Globes en de Grammy’s kom je ogen tekort! Tijdens de Oscar-uitreiking 2019 zijn er prachtige looks gespot die we zeker overal gaan terugzien. Heb jij binnenkort een fancy feestje, etentje of wil je gewoon inspiratie opdoen voor nieuwe kapsels? Laat je dan inspireren door de Oscar-looks.

Inspiratie Oscar kapsels

1. Bruine bob

Charlize Theron, Emilia Clarke, Irina Shayk. Alle drie droegen zij een bruine bob die er strak en elegant uitzag. Krijgen jullie ook spontaan zin om een schaar in je haar te zetten? Dan kun je vast wel nog meer kort haar inspiratie gebruiken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @emilia_clarke op


2. Side swept haar

Ah! Side swept haar: een look die ook tijdens de Golden Globes vaak is gespot. Dit keer was het niemand minder dan J.Lo die ook voor deze klassieke look koos.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

3. Strakke bun

Speaking of klassieke looks… Met een strakke bun heb je meteen een look die zowel formeel als informeel gedragen kan worden. Ashley Graham is hier een goed voorbeeld van.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) op


4. Golvende paardenstaart

Waves all the way! Waarom kiezen voor een doodnormale paardenstaart als je kunt kiezen voor een wavy paardenstaart zoals Constance Wu?

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gemstones from Swarovski (@gemstonesfromswarovski) op


5. Braided updo

Vlechten doen het ook altijd goed op de rode loper. Zo kun je kiezen voor een eenvoudige strakke vlecht of een braided updo zoals Kiki Layne.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KiKi Layne (@kikilayne) op

6. Normale updo
En natuurlijk kunnen we een normale updo zonder vlechten niet vergeten. Deze doet het altijd goed tijdens formele gelegenheden. Lady Gaga viel namelijk op door meer dan alleen het winnen van een Oscar. Haar kapsel was een van de beste looks van de avond.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga) op

Bron omslagfoto: Billboard.com