fbpx

Haarinspiratie: Fade haircut voor mannen

12-03-2019

Waarschijnlijk heb je het kapsel al gespot bij die ene leuke celeb waar je een crush op hebt: de fade haircut. Wil je dit kapsel ook aanmeten bij je boyfriend? Stuur ‘m vandaag nog naar de kapper

Voor degenen die het niet kennen: een fade haircut is simpel gezegd een opgeschoren kapsel waarbij de zijkanten overlopen naar een voller kapsel. Het fijne aan dit kapsel is dat het niet veel verzorging vereist. Is dit kapsel toch net te gewaagd? Dan is de side part ook een leuke optie.

How to cut and style it

Voordat je naar de kapper gaat is het belangrijk dat je precies weet wat je wil, zodat je dit goed aan de kapper kunt uitleggen. Je hebt namelijk verschillende soorten fades: een hoge, lage en een normale fade. Daarnaast moet je je haar boven op je hoofd niet vergeten. Geef precies aan hoe kort je dit wil hebben.

Het haar boven op je hoofd kun je stylen met wax, pomade of haarpasta. De fade zelf moet je ook bijhouden door om de paar weken naar de kapper te gaan. Het is verstandig om een foto van de gewenste kapsel mee te nemen naar de kapper om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Inspiratie fade haircut

Celebs zoals David Beckham, Zayn Malik, Christiano Ronaldo, Justin Bieber en Adam Levine zijn al vaak gespot met dit kapsel. Nog meer reden om voor dit kapsel te kiezen!

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest