fbpx

Haarinspiratie: De hoge paardenstaart

16-08-2019

De hoge paardenstaart is hotter than ever! Draag je regelmatig een normale lage paardenstaart? Laat die dan even achterwege en kies voor een chiquere variant. 

Celebs zoals Kim Kardashian, Ariana Grande en Bella Hadid zijn ook dol op de hoge paardenstaart en zijn er daarom talloze keren mee gespot. Het maken van dit kapsel neemt heel weinig tijd in beslag. Perfect dus als je geen uren voor de spiegel wil staan. Het maken van de staart is ook makkelijk:

  1. Breng je haar in model zoals je wil (glad, krullend, golvend).
  2. Nu kun je kiezen. Wil je een strakke pony? Pak al je haar vast en breng dit met beide handen zo strak mogelijk naar het midden van je hoofd toe. Wil je juist geen strakke, maar een losse (of messy) staart? Breng het haar dan wat losser naar het midden van je hoofd toe.
  3. Doe hier een elastiek omheen (zorg ervoor dat dit goed strak vast zit).
  4. Koos je voor de strakke staart? Gebruik dan wat haarspray en een kam om de overige haartjes naar boven toe te kammen.
  5. Pak een plukje haar uit de staart en wikkel dit om het elastiek heen, zodat je deze niet meer ziet. Zet dit vast met een schuifspeld.
  6. Je hoge paardenstaart is klaar!

Wil je geen hoge staart, maar je normale staart wel een twist geven? We got you covered!

Inspiratie hoge paardenstaart

Je kunt de staart ook combineren met een vlecht en/of leuke accessoires. We hebben de leukste creaties voor je verzameld:

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest