fbpx

Geuzencollege maakt kennis met NKA

13-12-2018

De Nederlandse Kappersakademie verwelkomden een aantal enthousiaste leerlingen van het Geuzencollege uit Vlaardingen. De leerlingen van het Geuzencollege wilden meer leren over het kappersvak. 

Ze kwamen vol enthousiasme binnenlopen. De leerlingen van het Geuzencollege volgen op dit moment een VMBO-opleiding en willen in de toekomst graag het kappersvak leren. Een bezoek aan de Nederlandse Kappersakademie is dan een zeer leuke en waardevolle ervaring. Tijdens het bezoek kregen de leerlingen een presentatie waarbij alle aspecten van het kappersvak zijn benoemd.

Kennismaking met NKA studenten

Na de presentatie was het tijd voor het praktijkgedeelte. De leerlingen mochten een vlecht maken op een pop of hun haar laten doen door onze eerstejaarsstudenten. Tijdens dit onderdeel werden er verschillende technieken gebruikt, zoals het krullen met een krultang, stijlen met een stijltang en het indraaien van een Carmen krulset.

Zowel de leerlingen van het Geuzencollege als de studenten van de Nederlandse Kappersakademie waren erg enthousiast over het bezoek aan onze school. We hebben de leerlingen van het Geuzencollege uiteraard ook uitgenodigd voor onze open dag. Heb jij als decaan ook interesse in zo’n bezoek met een klas? Stuur dan een e-mail naar info@kappersakademie.nl. Wil je liever een open dag bezoeken? Meld je dan op onze website aan voor een open dag!