fbpx

De fotoshoots voor de Coiffure Award

22-01-2019

Wekenlang zijn onze studenten hard bezig geweest met de voorbereidingen voor de Coiffure Award en afgelopen zondag en maandag was het dan zover: de fotoshoot voor deelname aan de Coiffure Award!

Nominaties

De fotoshoots zijn afgerond en wat was het bijzonder om hier met elkaar aan te werken. We hebben prachtige creaties van onze studenten voor de camera voorbij zien komen en kunnen niet wachten om het resultaat op papier te zien. Maar, tot de bekendmaking van de nominaties mag er nog niets gedeeld worden van al dit moois. De foto’s worden nu eerst afgedrukt en zullen daarna verzonden worden aan de organisatie van de Coiffure Award. De jury zal alle inzendingen voor de verschillende categorieën beoordelen en hieruit de beste selecteren per categorie. Eind maart zullen de genomineerden bekend worden gemaakt (fingers crossed!).

Dankbaarheid

Niet alleen onze studenten hebben keihard gewerkt de afgelopen dagen, ook alle andere betrokkenen hebben er mede voor gezorgd dat de afgelopen twee dagen een succes waren. We willen hen dan ook hierbij bedanken voor hun extra inzet deze twee dagen:

Jamie Apon (Inglot), Guido Pijpers (Twelve Photographic), Marit Goossens (Marit Goossens Fotografie), Charlona Teerlink (TR-Link Photography), Julie Vielvoije (Julie Vielvoije Photography), Josi Nihot (Fotostudio Zandvoort) en onze collega’s van de Nederlandse Kappersakademie: Petra Plu, Yvonne Geurts, Patty van Waardhuizen, Debbie de Vette, Kristel Noordhoek-Kluitmans, Carolina Koning, Michelle de Korte, Mireille Lagendijk, Joyce Westerhof en Miranda Stevens.

Mede namens de studenten van de Nederlandse Kappersakademie: bedankt!