fbpx

Eenvoudige kapsels met een feestelijke touch!

08-12-2021

We willen er allemaal tip top uitzien voor de feestdagen. Mooie kleding, make-up & haar. Heb je nog geen haarinspiratie? Daar helpen we je bij! Hieronder vind je verschillende toffe kapsels die ook jij thuis makkelijk zelf kunt creëren. 

De Wet Hair Look
Het was al een tijd een echte trend, maar tijdens de feestdagen kan dit kapsel ook heel goed. Hoe creëer je de wet hair look? Wanneer het haar nog een beetje vochtig is kam je het naar achter met behulp van gel, je kan ook nog een glansspray gebruiken om het haar nog extra glans te geven.

De vlecht

Vlechten zijn en blijven altijd hartstikke mooi! En er zijn zoveel verschillende manieren om je haar te vlechten, ga je voor een klassieke vlecht of een vissengraatvlecht?

Half up Half down

De half up half down is heel makkelijk te creëren, bijvoorbeeld met een knot, vlecht of een staart. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ontdek je dat je hier veel plezier uit haalt? Bekijk dan eens onze Masterclass Vlechten & Opsteken, in deze avondopleiding leer je creatief opsteken als een professional!

Accessoires

Kom je in tijdnood, maar wil je er toch wel een beetje feestelijk uitzien? Doe dan een aantal glimmende speldjes in, een haarband of andere feestelijke accessoires.

Wil je dat je haar de hele dag goed blijft zitten? Kijk dan in onze webshop voor verschillende styling producten!