fbpx

Een informatiegesprek met onze studieadviseur

12-05-2021

Een keuze maken over welke opleiding bij jou precies past, blijft lastig. Goede informatie inwinnen over verschillende opleidingen is dan ook van groot belang.
Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek met onze studieadviseur wordt daarom uitgebreid de tijd voor jou genomen.

Aan de hand van een duidelijke presentatie wordt de gehele opleiding met je doorgenomen, zodat je precies weet wat je van de opleiding kunt verwachten! Uiteraard krijg je ook een rondleiding door de schoolsalons en kun je de sfeer binnen school proeven. Zo zorgen we ervoor dat je aan het eind van het gesprek een goed en compleet beeld van de opleiding hebt.

Waarom een studieadviseur?

Een keuze voor een nieuwe opleiding is belangrijk en moet zeker niet onderschat worden. Samen met jou (en eventueel jouw ouders) kijken we naar welke kappersopleiding het best bij jou past. Het één op één contact met een van onze studieadviseurs is een onderscheidend karakter van onze opleiding. Wij nemen echt de tijd voor jou!

Wat kan je verwachten van onze studieadviseur?

Tijdens een informatiegesprek kun je een open en eerlijk gesprek verwachten over onze opleidingen. Wij geven een duidelijk beeld van wat je gaat leren, wat de kosten zijn en welke diploma’s je kunt behalen.

Als je kiest voor een informatiegesprek voor een dagopleiding is het naast een online gesprek, ook mogelijk om een fysieke afspraak in te plannen op een van onze locaties. Na een korte kennismaking op locatie, laten we door middel van een rondleiding de gehele school zien. Je kunt alvast een kijkje nemen in de schoolsalons en zien wat onze studenten op school doen. Tijdens de presentatie kun je al jouw vragen te stellen. Uiteraard is het mogelijk om je na het gesprek direct in te schrijven, zodat je verzekerd bent van een plekje op de opleiding.

Informatiegesprekken over avondopleidingen worden online of telefonisch gehouden. Tijdens dit gesprek wordt er een uitgebreide uitleg gegeven over onder andere de inhoud van het lesprogramma en de kosten. Er is gelegenheid om al jouw vragen te stellen en je eventueel direct in te schrijven.

Ook een informatiegesprek?

Ook interesse in een informatiegesprek voor bijvoorbeeld onze dagopleidingen of avondopleidingen? Dat kan! Bekijk welke opleiding bij je past en vraag direct een vrijblijvend informatiegesprek aan.