fbpx

Dominic Vleer bezoekt de Kappersakademie!

27-11-2018

Afgelopen maandag bezocht Dominic Vleer de Kappersakademie in Rotterdam om een gastcollege te geven aan onze studenten. Dominic is eigenaar van SalonTOF en nationaal ambassadeur van L’Oréal Professionel, Kérastase en Dyson.

Dominic is een oud-student van de Nederlandse Kappersakademie! Hij werkt ook nog eens achter de schermen bij tv, fotoshoots en fashion weeks. Dat hij een succes in de kapperswereld en een groot voorbeeld voor onze studenten is, is dus een understatement! Hij mag zich ook meerdere malen de winnaar van de Coiffure Award, dé wedstrijd der kapperswedstrijden, noemen. Het is voor onze studenten die dit jaar aan de Coiffure Award deelnemen dus hartstikke leuk (en een eer) om hem te ontmoeten.

Tips en tricks

Tijdens het gastcollege vertelde Dominic een beetje over zijn leven en waar hij precies vandaan kwam. Hij deed een boekje open over zijn succesverhaal en natuurlijk over zijn leuke tijd bij de Kappersakademie. Hij besloot onze studenten, die deelnemen aan de Coiffure Award, een aantal tips en tricks te geven, die ze heel erg waardeerden. Als voorbeeld liet hij zijn eigen Coiffure foto’s en moodboard ook nog even zien en wist hij onze studenten te inspireren en enthousiasmeren! Dit was een zeer waardevolle ontmoeting die onze studenten zeker zullen koesteren!