fbpx

Diploma-uitreiking 2022

24-03-2022

Op 28 februari vond de diploma-uitreiking plaats! De studenten die dit jaar afstudeerden kregen de kans om hun eindopdracht te laten zien in een grote show in de Maassilo Rotterdam.

 Eindelijk kon het weer, de grote show in de Maassilo Rotterdam. De afgestudeerde studenten van de dagopleiding hebben hun geleerde technieken en creativiteit goed laten zien! Dit jaar hebben de studenten kunnen kiezen uit de thema’s Modern Geisha of Marie Antoinette.

De zaal zat vol met vrienden en familie van de studenten die ook mochten genieten van een geweldige show. Alle kapsels, visagie en outfits waren prachtig! Het was fijn om na zo’n lange tijd met meerdere mensen onder elkaar zo’n geweldige show mee te mogen maken. Wij delen met veel trots de aftermovie van de diploma-uitreiking.

Wil jij ook aan het eind van de opleiding jouw creatie laten zien tijdens de grote show in de Maassilo Rotterdam? Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan met één van onze studieadviseurs en wie weet ben jij wel de volgende die zo’n gave diploma-uitreiking mee mag maken!