fbpx

De najaar haartrends van 2021

04-10-2021

Speldjes, haarbanden, krullen… Aangezien de zomer al een tijdje ver te zoeken is en de herfst al even bezig is, zetten wij een aantal najaar trends op een rijtje!

De pony

De pony is zeker een blijvertje als het om kapsels gaat. Deze herfst zal je meer de wat strakkere pony zien dan de curtain bangs die in het voorjaar ontzettend populair waren. Een pony wordt vaak gecombineerd met een bob, maar ook met lange lokken maak je een mooi statement!

De lage staart

Een lage staart is op zoveel verschillende en leuke manieren te dragen. Gewoon simpel met een elastiekje of maak het wat leuker met bijvoorbeeld een scrunchie of speldjes. Ook kan je het nog wat uitdagender maken door een hele rommelige lage staart in te doen of jouw eigen haar eromheen te wikkelen waardoor het lijkt alsof je geen elastiek in hebt.

Haar accessoires

Accessoires zoals haarbandjes, speldjes en hoedjes zijn weer helemaal in! Hoe leuk is het om je kapsel een beetje op te pimpen met een leuke haarband of je haar uit je gezicht te halen met een paar leuke opvallende speldjes.

De midden scheiding

Simpel maar classy, de midden scheiding. Geen zin om uren voor de spiegel je haar te moeten doen? Pak gewoon je borstel of kam en je bent ready to go om je eigen midden scheiding te maken. En om het nog een beetje op te pimpen, kan je verschillende haar accessoires gebruiken.

Natuurlijke krullen

Voor de natuurlijke krullenbollen onder ons, jullie hebben geluk dit najaar! Laat die stijltang maar voortaan liggen en show je natuurlijke krullen.

Lijkt het jou het interessant om het kappersvak te leren? Bekijk dan onze Hairstylist in 40 weken avondopleiding of de MBO 4 Haarstylist Allround dagopleiding en vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan met één van onze studieadviseurs.