fbpx

De leukste mannentrends van dit seizoen!

12-10-2021

Heb je nou geen flauw idee wat je met  je haar moet doen? Maar wil je toch wat anders dan normaal? Ook voor de mannen zijn er super leuke haartrends! Lees zeker even verder.

Lang haar

Terug van weggeweest is lang haar, tot op de schouders of nog wat langer. Je lange haar mag gezien worden! Doe het in een staartje of een knot. Of scheer de zijkanten op zodat je dat ziet wanneer je je haar in een staart of knot hebt.

Fade out

De fade out heeft al een tijd terug zijn intrede gedaan. Maar ook nu blijven we de fade out zeker veel zien. De fade out is eigenlijk een gedeeltelijk opgeschoren kapsel wat overloopt naar wat langer haar aan de bovenkant.

French crop

De French crop is een kapsel wat je vooral heel erg veel terugziet in de serie Peaky Blinders. Fade out aan de zijkant en de iets langere haarlengte met textuur bovenop. Deze haarstijl is heel makkelijk te stijlen met of zonder product en past bij iedere gezichtsvorm!

Buzz cut

De buzz cut is eigenlijk wanneer je de tondeuse op een lage stand over je hoofd heen haalt. De buzz cut is zo kort dat je er geen producten voor nodig hebt om het in model te brengen. Een kort maar krachtig verhaal net als het kapsel!

Leer de barbier knip en snijtechnieken en scheren als een professional. Dit wordt allemaal behandelt tijdens de Masterclass Barbier in 25 weken. Vraag vrijblijvend een informatie gesprek aan met één van onze studie adviseurs en kom zo meer te weten over de opleiding!