fbpx

Coiffure Awards 2024

03-06-2024

Een groot succes; Coiffure Awards 2024

De Coiffure Awards 2024 was een succes! Het was de avond waar de Nederlandse kapperswereld schitterde. Met een mix van creativiteit, vakmanschap en innovatie was het een avond vol glamour en inspiratie. Nikki de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, hostte de avond met flair. Ook wij, als Nederlandse Kappersakademie, waren aanwezig om onze twee genomineerde studenten te supporten op deze feestelijke avond!

Genomineerde studenten

Voor het vijfde jaar op rij was de Nederlandse Kappersakademie aanwezig bij dit inspirerende evenement onze genomineerde studenten. Dit jaar waren het Kayden & Syriana, beiden studenten van de opleiding MBO 4 Haarstylist Allround & Salonmanger, die een nominatie in de wacht hadden gesleept. Uniek, zo jong én nog in opleiding, maar nu al genomineerd voor deze prestigieuze prijs! Door onze studenten al tijdens de opleiding te laten deelnemen aan de Coiffure Awards 2024, laten we ze al vroeg in hun carrière kennismaken met de mogelijkheden die er zijn in het kappersvak. Dromen zijn er om waargemaakt te worden!

Kayden Gouw foto inzending voor coiffure awards  Syriana Wilson foto inzending voor coiffure awards

Gala-uitreiking Coiffure Awards

Elk jaar eindigt het evenement met een spetterende gala-uitreiking. Bij de ingang staan journalisten, fotografen en cameramannen klaar om BN’ers en topkappers te verwelkomen voor een fotoshoot of interview. Daarna volgt een avond vol show en een diner, waarbij de felbegeerde Awards worden uitgereikt aan de beste kappers van Nederland. Het is een avond vol glamour en creativiteit, het jaarlijkse evenement voor de top van de kapperswereld en haarliefhebbers!

Sinds 1992 brengen Schwarzkopf Professional en Coiffure Media een evenement tot leven: de Coiffure Award. Deze prestigieuze wedstrijd in haarmodefotografie laat de beste kappers van Nederland tegen elkaar strijden voor de felbegeerde Coiffure Awards. De jury beoordeelt elk detail van meer dan tweeduizend ingezonden foto’s, met een focus op de perfecte mix van mode, kapsel, visagie, styling en fotografie.

Enthousiast geworden?

Droom jij ook van een carrière in het kappersvak en zou je net als Kayden en Syriana willen deelnemen aan de Coiffure Awards? Meld je dan snel aan voor een informatiegesprek en rondleiding op onze school. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar voor de start van september ’24 in Rotterdam, Rijswijk, Amsterdam en Amersfoort.

Lees hier alles over de opleiding MBO 4 Haarstylist Allround & Salonmanager in twee jaar (BOL).