fbpx

Bezoek onze stand op de Studiekeuzebeurs!

11-11-2021

Zit je in het examenjaar of wil je het komende schooljaar van start met een MBO-kappersopleiding? Bezoek dan de studiekeuzebeurs in Utrecht of Rotterdam en kom alles te weten over verschillende opleidingen en scholen. Ook de Nederlandse Kappersakademie is aanwezig en we laten je graag zien wat er zo leuk is aan onze kappersopleidingen!

Wat doe je op een studiekeuzebeurs?

Op de studiekeuzebeurs in Utrecht en Rotterdam staan diverse MBO scholen die jou alles kunnen vertellen over hun opleidingen en al jouw vragen beantwoorden. Bij onze stand kun je niet alleen terecht voor jouw vragen over de opleiding en het kappersvak, maar kun je ook plaatsnemen in een van onze kapperstoelen en je haar door onze studenten laten doen. Vlechten, opsteken, krullen, stijlen; het kan allemaal! Tijdens de kappersbehandeling vertellen onze studenten je graag wat je bij ons op school leert, wat hun ervaring is en wat er zo leuk is aan de Nederlandse Kappersakademie.

Studieadviseurs

Bij onze studieadviseurs kunnen jij en je ouders die dag terecht voor al jullie vragen over de opleidingen, waaronder de duur van de opleidingen, welke MBO opleidingen wij allemaal aanbieden en de toelatingseisen.

Open dagen

Ben je niet in de mogelijkheid om een studiekeuzebeurs te bezoeken, maar wil je wel meer te weten komen over het kappersvak en onze opleidingen? Of ben je erg nieuwsgierig naar hoe een lesdag op de Nederlandse Kappersakademie er uit ziet? Kom dan naar een open dag bij een vestiging bij jou in de buurt of loop een dagje mee op één van de proeflesdagen!

Studiekeuzebeurzen

Wil je een studiekeuzebeurs bezoeken? De toegang is gratis voor jou en jouw ouders, tickets hiervoor kun je online bestellen:

Studiekeuzebeurs Midden – Jaarbeurs Utrecht

26 & 27 November 2021

Studiekeuzebeurs West – Ahoy Rotterdam

10 & 11 December 2021

We kijken er naar uit om met je kennis te maken op de studiekeuzebeurs!