fbpx

Beau van Erven Dorens bezoekt de Kappersakademie

22-11-2018

Beau van Erven Dorens kwam laatst binnenlopen bij onze salon aan de Mariniersweg. Beau was namelijk op zoek naar Soufyan die momenteel een opleiding tot kapper volgt. Het is zijn grootste droom om hier zijn carrière van te maken. Met deelname aan Het Rotterdam Project en met behulp van Beau en een team van experts, komt die droom steeds dichterbij. 

De bedoeling van Het Rotterdam Project is om vijf daklozen te helpen naar een beter leven. Er zijn een heleboel dakloze mensen in de wereld en als  hier niets aan wordt gedaan, dan stijgt dat aantal alleen maar. Dat is iets wat ze graag willen voorkomen. Voorheen was dit project al een succes in Amsterdam. Als we zien hoe Soufyan het doet, dan betwijfelen we niet dat hij het ook ver zal schoppen. Lees hier meer over de deelname van Soufyan aan Het Rotterdam Project.

Knipbeurt voor Beau van Erven Dorens

Dat er vertrouwen tussen de twee is, is duidelijk. Zo vroeg Beau gisterochtend aan Soufyan of hij hem een knipbehandeling wilde geven. Met veel enthousiasme accepteerde Soufyan zijn verzoek. Dat hij zijn studie serieus neemt, blijkt uit het resultaat van Beau’s uiteindelijke kapsel. Dit zag er goed uit! Wij wensen Soufyan en de andere deelnemers verder veel succes! Bekijk elke dinsdagavond een uitzending van Het Rotterdam Project op RTL 4 om 21.30 uur.