fbpx

6 x Kapsels voor lang haar

28-09-2020

Lange haren zijn mooi, maar soms weet je niet wat je ermee aan moet.. Gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden met lang haar! Heb je inspiratie nodig? Wij hebben de leukste kapsels voor lang haar verzameld.

Tijdens de Masterclass Vlechten & Opsteken leer je o.a. het maken van verschillende vlechten en staarten. Wil jij ook leren vlechten en opsteken als een professional? Vraag hier een informatiegesprek aan met een van onze studieadviseurs.

Low textured ponytail

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door clayton hawkins (@claytonhawkins) op


Als je van nature krullend haar hebt, is dit de perfecte haarstijl voor jou. Borstel de bovenkant van je haar strak naar achteren en bindt het vast met een elastiek. De rest van je krullen kun je lekker los laten hangen. Heb je geen krullend haar van jezelf? Dan kun je de staart krullen of touperen voor extra volume.


Micro braids

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chloe Christian (@chloexchristian) op


Ben jij ook fan van vlechtjes? Probeer dan een keer de micro braids. Het is even werk, maar dan heb je ook wat! Je kunt alle kanten op met de microbraids. Maak een knotje, een halve staart of zet de vlechtjes vast met een leuke haarsjaal.


Wrap ponytail

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Виола ПЯК (@viola_pyak) op


Deze ponytail is een echte eyecatcher. Maak een lage staart en bind er een lint strak om heen. Voor een feestelijke look kun je gaan voor een opvallende lint in het goud/zilver. Voor de dagelijkse look kun je kiezen voor een dunne lint met een subtiele kleur. Een voordeel van dit kapsel is dat je je geen zorgen hoeft te maken dat er plukjes haar los zitten of in je gezicht komen.


Chain braid

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mane Addicts (@maneaddicts) op


De ketting is een accessoire die we in veel kapsels terug gaan zien. Dit kapsel is super makkelijk na te maken en geschikt voor alle haartypes. Verwerk de ketting in een vlecht, staart of knot. De ketting geeft een feestelijke uitstraling aan elk kapsel!


Pigtail bubble braids

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mane Addicts (@maneaddicts) op


De pigtails én de bubble braid hebben we al voorbij zien komen, maar niet een combinatie van de twee haarstijlen. Deze leuke en speelse haarstijl is perfect voor lang haar. Doordat de twee vlechten bovenop je hoofd zitten, heb je geen last van haar wat in de weg zit.


Half braided ponytail

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Виола ПЯК (@viola_pyak) op


Geef je ponytail een stoere twist! Deze look is stoer en classy tegelijk. Maak een staart en vlecht een deel van de bovenkant van je haar in. Dit kapsel is ook nog eens makkelijk zelf te maken!