fbpx

5x makkelijke kapsels voor de zomer

10-06-2020

De temperaturen lopen op en dat betekent dat we onze haren het liefst in een knot gooien. Wil je ervoor zorgen dat je haar er toch leuk uitziet in de zomer zonder er veel voor te hoeven doen? Wij hebben 5 leuke en makkelijke kapsels voor de zomer op een rijtje gezet.

Sleek High Ponytail Braid
Een strakke paardenstaart vlecht is een geweldig kapsel om pluis en vliegende haartjes tegen te gaan. Maak eerst je haar vast in een zo hoog en strak mogelijke staart met behulp van een kam en gel. Vervolgens kun je beginnen met het vlechten van de staart. Dit kapsel is vooral geschikt voor lang haar!

Bandana Hairstyle
In de zomer is de bandana een hot item! Dit haaraccessoire komt uit de jaren 90 en is populair bij veel celebs. De bandana heb je in verschillende kleuren en prints en zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van haar in je gezicht. Ideaal met warm weer!
Benieuwd naar andere haaraccessoires? Probeer ook eens een kapsel uit met de haarband.

High Pigtail
Bij dit kapsel denk je waarschijnlijk meteen aan vroeger. Een populair kapsel toen je nog op de basisschool zat. Goed nieuws: de staartjes zijn weer helemaal terug! Pigtails zijn eigenlijk twee staartjes langs de zijkant van je hoofd. Je kunt kiezen voor gladde en strakke staarten of juist voor losse staarten met veel volume.

Bantu Knot
De Bantu knot is een populair kapsel uit Afrika. Dit kapsel bestaat uit meerdere gedraaide of gevlochten knotjes. Voor dit kapsel hoef je alleen je haar in verschillende secties te verdelen en de plukjes haar in een knotje te draaien. Een voordeel van dit kapsel: wanneer je de knotjes eruit haalt, komen er mooie spiraalkrullen tevoorschijn!

Bubble braids
Vlechten zijn een makkelijke en leuke manier om je haar vast te maken. Ben je de standaard vlecht zat en toe aan iets nieuws? Probeer de bubble braid. Het enige wat je voor dit leuke kapsel nodig hebt, zijn veel kleine elastiekjes en een kam.
Ben je fan van de bubble braid? Dan is de bushel braid ook iets voor jou!

Opzoek naar nog meer inspiratie voor kapsels voor de zomer? Bekijk de haartrends van 2020.