fbpx

5x kapsels voor thuis

24-04-2020

Ben je ook op zoek naar wat leuke kapsels voor thuis? Nu we allemaal zo veel mogelijk thuis moeten blijven en de salons gesloten zijn, weten we niet zo goed wat we met ons haar aan moeten. Gelukkig hebben we nu alle tijd om nieuwe kapsels uit te proberen. Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet:


1. Messy knot

Wanneer we het hebben over kapsels voor thuis, staat de messy knot boven aan het rijtje. Deze is makkelijk en snel te maken. Het gaat er bij deze haarstijl namelijk niet om dat het er strak en perfect uitziet, maar juist warrig. Je kunt er voor kiezen om een hoge of lage knot te maken. Om een extra messy effect te geven aan je knot kun je wat plukken langs je gezicht laten vallen.

Pinterest

2. Mohawk braid
Wil je een kapsel met een stoere finish? Ga dan voor de mohawk braid (mohawk braid link koppelen). Je kunt kiezen voor een hele mohawk braid of een halve in combinatie met een staart. Dit kapsel is helemaal selfie waardig!

Pinterest

3. Face Framing braids
Geef je losse haar een speelse look en ga voor de face framing braids! Je hoeft hiervoor alleen de voorste plukken van je haar te vlechten. De rest van het haar kun je laten voor wat het is of je kunt golven in het haar maken met behulp van een krultang.

Pinterest

4. Milkmaid braid
De milkmaid braid is het ultieme kapsel voor thuis. Het is een updo met een flirty twist waardoor je er op elk moment van de dag goed uitziet. Dit kapsel houdt het haar ook uit je gezicht als je daar even geen behoefte aan hebt. Functional and pretty!

Pinterest

5. Braided bun
Als laatst in het rijtje kapsels voor thuis staat de braided bun. De braided bun heb je vast vaker voorbij zien komen. Het verschil met deze knot is dat je alleen de onderkant van de knot vlecht. Het ziet er ingewikkeld uit, maar oefening baart kunst!

Pinterest

Heb je meer inspiratie nodig? Probeer dan de twist braid of de bubble braid uit.