fbpx

5x Braided ponytail

15-01-2019

Een normale paardenstaart is leuk, maar het voelt ‘gewoontjes’. Met de braided ponytail geef je een simpele paardenstaart een fancy twist. Oké, oké… het neemt iets meer tijd in beslag. Maar daar krijg je wel een hele leuke look voor terug!

Het voordeel van een braided ponytail is dat deze variant zowel bij formele als informele gelegenheden gedragen kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijk etentje of tijdens het shoppen met je vriendinnen.

Nu denk je waarschijnlijk: ‘Heel leuk, maar dat kan ik helemaal niet!’. No worries, dit kapsel hoeft helemaal niet moeilijk te zijn alleen het kost (in het begin) meer tijd. Is een braided ponytail toch te veel werk voor jou, maar houd je wel van een vlechten? Probeer dan een andere look uit, zoals de braided headband.

Inspiratie braided ponytail

Er zijn een heleboel soorten vlechten waar je uit kunt kiezen. Daarnaast kun je je kapsel nog specialer maken door er accessoires aan toe te voegen. Genoeg gekletst, wij hebben Pinterest afgestruind voor de leukste inspiratie! Zie hier:

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest