fbpx

5 x Mannen met baarden

14-05-2018

Mannen met baarden: you love it or you hate it. De baard heeft de afgelopen jaren het straatbeeld gedomineerd, van een sik tot een ducktail. Wat is jouw favoriet?

De barbershops schieten als paddestoelen uit de grond. Het is namelijk belangrijk om een baard regelmatig te knippen en trimmen. Uiteraard is het gebruik van de juiste producten ook belangrijk. Tegenwoordig heb je speciale baardshampoos, baardoliën en baardwax te koop.

Zoals je leest is het verzorgen van een baard nét zo belangrijk als het verzorgen van het haar. Want ook al vinden wij vrouwen baarden bij een man aantrekkelijk, een baard á la Hagrid van Harry Potter is not done.

Keuzevak Barbier

Je kunt bij de Nederlandse Kappersakademie meer leren over het vak barbier. Tijdens de opleiding leer je de basis en specialistische knip- en snijtechnieken voor het herenvak. Bij dit keuzevak gaan we nog een stap verder.

Na het doorlopen van dit keuzedeel ben je bekwaam in het hanteren van de flattop, pompadour, executive contour, baard en snor vormen en onderhouden, hot towel shave en massagetechnieken. Het komt allemaal aan bod! Meer weten? Kies de gewenste opleiding: MBO 4 Allround Kapper + Salonmanager in twee jaar (BOL) of MBO 4 Salonmanager in één jaar (BBL).

Inspiratie mannen met baard

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest