fbpx

5 x Haarkleur trends van het najaar

06-08-2020

De zomer is nog in volle gang, maar voor je het weet liggen we weer onder een dekentje op de bank. Herfst is het perfecte seizoen voor een haarkleur verandering. Ruil je lichte, zomerse lokken in voor donkere warme tinten.

Om inspiratie op te doen voor een mooie warme haarkleur hebben wij de populaire haarkleur trends van het najaar op een rijtje gezet.

Wil jij zelf ook deze mooie kapsels kunnen knippen en kleuren? Tijdens je opleiding bij de Nederlandse Kappersakademie leer je knip- en kleurtechnieken voor zowel het dames- als het herenvak. Start in september met de erkende opleiding Kapper (MBO-2), Allround Kapper (MBO-3), Salonmanager (MBO-4) of onze avondopleiding Hairstylist in 40 weken. Meer weten? Meld je dan aan voor een informatiegesprek.


Bronde

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op


Kun je niet kiezen tussen blonde of bruine lokken? Ga voor Bronde! Een kleur die tussen donkerblond en lichtbruin in zit. Bronde is een trend die we in de zomer al veel hebben gezien, maar in de herfst door zal zetten. Heb je van nature blond haar en wil je het iets warmer maar niet te donker? Dan is Bronde een goed alternatief.

 

Velvet Red

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya) op


Altijd al rood willen gaan? Dan is nu de tijd! Deze warme rode tint wordt namelijk een populaire look dit najaar. Twijfel je of je deze kleur kunt hebben? Geen zorgen, want rood haar staat goed bij elke huidskleur! Vind je het spannend om in één keer rood te gaan? Probeer dan eerst een rode spoeling.

 

Caramel Highlights

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op


Wil je een subtiele verandering in je haar? Ga dan voor karamel highlights. Met highlights kun je nooit de fout in gaan! De karamel highlights staan mooi bij zowel blondines als brunettes. Kies tussen babylights, lowlights of highlights. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de voorste plukken van je haar een karamel kleur te geven.
 

Deep chocolate brown

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell) op


Verf jij graag je haar donker in het najaar? Vraag dit keer bij de kapper voor chocoladebruin (puur). Chocoladebruin is een donkere haarkleur met een warme tint. Deze kleur is makkelijk te creëren en oogt heel natuurlijk. Heb je van nature al donkere lokken? Dan kun je je haar meer dimensie geven door een paar plukken van je haar op te lichten.

 

Deep black

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op


Hoe donker, hoe beter. Donker haar oogt voller en glanst meer. Deze diepzwarte haarkleur gaan we veel zien dit najaar. Nog een voordeel van dit kapsel: zwart staat overal bij! Heb je een lichte huidskleur? Dan kun je beter kiezen voor een donkerbruine kleur.

Ben jij enthousiast geworden van deze haarkleur trends van het najaar en kan je niet wachten om je haar te laten verven? Maak een afspraak in een van onze salons en de studenten helpen je graag aan een nieuwe look!