Masterclass Lang Haar

Maak kennis met Masterclass Lang Haar:

  • Bruids- en galakapsels, opsteektechnieken
  • Visagie in combinatie met kapsels
  • Duurt 12 weken, 1 avond per week
  • Goed opgeleide docenten uit de praktijk
  • Nooit lesuitval
  • Sluit aan bij werk en gezin

Voor wie nog meer wil leren over haar, is er de Masterclass Lang Haar! Je kunt met de masterclass van start nadat je Hairstylist 1 en Hairstylist 2 succesvol hebt afgerond. De masterclass duurt twaalf weken en wordt één avond in de week gegeven. Zo is het goed te combineren met werk en gezin. Kom naar onze Open Dagen om de sfeer te proeven.

De Masterclass Lang Haar is een verdieping voor mensen die professioneel aan de slag willen als hairstylist (kapper). Met het behaalde certificaat kun je onder andere werken als thuiskapper, een kapsalon beginnen of de styling en visagie doen bij een televisieproductie.

Inhoud Masterclass Lang Haar
In 12 weken leer je je basistechnieken voor lang haar. Daarnaast leer je de variaties zoals vlechten, knopen, twisten, opsteken en de Grace Kelly-rol. Er uitgebreid aandacht voor bruidskapsels, galakapsels en artistieke combinatie-kapsels waarin geleerde technieken samenkomen. Basis visagie-technieken om kapsels en uitstraling te versterken komen ook aan bod.

Alle technieken oefen je in de praktijk. Hiervoor is het nodig dat je zelf modellen mee neemt. Onder begeleiding van een ervaren docent zorg je dat modellen de deur uit gaan met prachtig haar.

Startmomenten

StartdatumVestigingBeschikbaarheid
wo 7 mrt 2018Rotterdam MarinierswegInschrijven mogelijk
Bekijk tarieven Intake gesprek aanvragen

Brochure aanvragen?

Vraag onze gratis brochure aan voor meer informatie en inspiratie.

Vraag brochure aan

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze studieadviseurs. Bel gratis 0900-8620 of laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Plaats een terugbelverzoek

Meer weten?