Hairstylist 2 Dames / Heren (Avondopleiding)

Maak kennis met Hairstylist 2 Dames / Heren:

  • Uitbreiding op het damesvak, incl. kleuren
  • Herenvak uitgebreid
  • 40 weken, 1 avond per week
  • Focus op praktijk, de kapsalon is je leslokaal!
  • Goed opgeleide docenten uit de praktijk
  • Sluit aan bij werk en gezin

Wie verder wil in het kappersvak, kiest voor Hairstylist 2!
Deze kappersopleiding is bedoel voor mensen die Hairstylist 1 hebben afgerond en professioneel aan de slag willen als hairstylist. De opleiding biedt een unieke kans om meer te doen met je passie voor haar.

De lessen vinden één avond in de week plaats van 19:00 uur tot 22:00 uur. Daardoor is de opleiding goed te combineren is met werk en gezin. Wanneer je het certificaat Hairstylist 2 hebt behaald kun je professioneel aan de slag als hairstylist. Oud-studenten werken onder andere als (thuis)kapper, in hun eigen kapsalon of achter de schermen van een televisieproductie.

Inhoud kappersopleiding Hairstylist 2

De opleiding is bedoeld als aanvulling op Hairstylist 1. In 40 weken verdiep je je in het kappersvak. Je leert de basic en trendy knip- snijtechnieken voor zowel dames als heren, gecombineerd met een grote variatie aan stylingtechnieken. Het (ont)kleuren van haar komt uitgebreid aan bod.  De praktijk staat voorop en er worden ook theorielessen gegeven in uitgebreide kleurenleer.

Je oefent op modellen en je bent zelf verantwoordelijk voor hun aanwezigheid. Modellen betalen in principe niets voor hun behandelingen. Alleen bij kleuren en permanenten wordt een vergoeding gevraagd en krijgen modellen 40% korting op de lage salonprijs.

Onder begeleiding van ervaren docenten zorg je dat modellen met een modieus kapsel de deur uit gaan. Hierdoor is het vaak makkelijk om modellen te vinden. Tijdens de opleiding moet je regelmatig een model meenemen. Afhankelijk van de opdracht en haartype mag dit meerdere keren hetzelfde model zijn.

De laatste twee weken van de opleiding vinden praktijkexamens plaats. Wanneer je de examens hebt gehaald, krijg je het diploma Hairstylist 2 Dames/Heren. Hiermee kun je professioneel aan de slag als hairstylist (kapper). Wie verder wil leren kan de opleiding Masterclass Lang Haar volgen.

Tarieven Hairstylist 2

Het lesgeld voor de opleiding Hairstylist 2 Dames + Heren is vanaf  €1.550,-. Dit is inclusief materialenpakket. Je kan het lesgeld ook in termijnen betalen. Klik hieronder op de knop Tarieven voor een volledig overzicht van prijzen en de betaalmogelijkheden.

Startmomenten

Startdatum Vestiging Beschikbaarheid
di 5 mrt 2019 Rotterdam Mariniersweg VOL!
ma 2 sep 2019 Amsterdam inschrijven is mogelijk
ma 2 sep 2019 Amersfoort inschrijven is mogelijk
di 3 sep 2019 Amersfoort inschrijven is mogelijk
wo 4 sep 2019 Amsterdam inschrijven is mogelijk
wo 4 sep 2019 Rotterdam Mariniersweg inschrijven is mogelijk
do 5 sep 2019 Rotterdam Mariniersweg inschrijven is mogelijk
ma 9 sep 2019 Den Haag (Rijswijk) inschrijven is mogelijk
di 10 sep 2019 Den Haag (Rijswijk) inschrijven is mogelijk
Bekijk tarieven Vraag informatiegesprek aan

Brochure aanvragen?

Vraag onze gratis brochure aan voor meer informatie en inspiratie.

Vraag brochure aan

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze studieadviseurs. Bel gratis 0800 – 0123 of laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Plaats een terugbelverzoek

Meer weten?

Creaties van onze studenten #gekniptvoorjou

Onze studenten maken de mooiste creaties die wij graag met iedereen delen. Ben jij ook geknipt door één van onze studenten en wil jij graag je nieuwe kapsel delen? Deel een selfie op Instagram en maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 25. Ga naar www.kappersakademie.nl/gekniptvoorjou voor meer informatie.