Hairstylist 2 Dames / Heren

Maak kennis met Hairstylist 2 Dames / Heren:

  • Uitbreiding op het damesvak, incl. kleuren
  • Herenvak
  • 40 Lesweken, 1 avond per week
  • Professionele lesruimtes
  • Goed opgeleide docenten uit de praktijk
  • Sluit aan bij werk en gezin

Wie verder wil in het kappersvak, kiest voor Hairstylist 2!
Deze kappersopleiding is bedoel voor mensen die Hairstylist 1 hebben afgerond en professioneel aan de slag willen als hairstylist. De opleiding biedt een unieke kans om meer te doen met je passie voor haar. Kom naar onze Open Dagen om de sfeer te proeven.

De lessen vinden één avond in de week plaats van 19:00 uur tot 22:00 uur. Daardoor is de opleiding goed te combineren is met werk en gezin. Wanneer je het certificaat Hairstylist 2 hebt behaald kun je professioneel aan de slag als hairstylist. Oud-studenten werken onder andere als (thuis)kapper, in hun eigen kapsalon of achter de schermen van een televisieproductie.

Inhoud kappersopleiding Hairstylist 2
De opleiding is bedoeld als aanvulling op Hairstylist 1. In 40 weken verdiep je je in het kappersvak. Je leert de basic en trendy knip- snijtechnieken voor zowel dames als heren, gecombineerd met een grote variatie aan stylingtechnieken. Het (ont)kleuren van haar komt uitgebreid aan bod.  De praktijk staat voorop en er worden ook theorielessen gegeven in uitgebreide kleurenleer.

Je oefent op modellen en je bent zelf verantwoordelijk voor hun aanwezigheid. Modellen betalen in principe niets voor hun behandelingen. Alleen bij kleuren en permanenten wordt een vergoeding gevraagd en krijgen modellen 40% korting op de lage salonprijs.

Onder begeleiding van ervaren docenten zorg je dat modellen met een modieus kapsel de deur uit gaan. Hierdoor is het vaak makkelijk om modellen te vinden. Tijdens de opleiding moet je regelmatig een model meenemen. Afhankelijk van de opdracht en haartype mag dit meerdere keren hetzelfde model zijn.

De laatste twee weken van de opleiding vinden praktijkexamens plaats. Wanneer je de examens hebt gehaald, krijg je het diploma Hairstylist 2 Dames/Heren. Hiermee kun je professioneel aan de slag als hairstylist (kapper). Wie verder wil leren kan de opleiding Masterclass Lang Haar volgen.

Startmomenten

StartdatumVestigingBeschikbaarheid
wo 4 apr 2018Rotterdam MarinierswegInschrijven is mogelijk
do 5 apr 2018Den Haag (Rijswijk)Inschrijven is mogelijk
do 5 apr 2018AmersfoortInschrijven is mogelijk
Bekijk tarieven Intake gesprek aanvragen

Brochure aanvragen?

Vraag onze gratis brochure aan voor meer informatie en inspiratie.

Vraag brochure aan

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze studieadviseurs. Bel gratis 0900-8620 of laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Plaats een terugbelverzoek

Meer weten?